Twee formules om optimaal
en zorgeloos te beleggen

01

Discretionair beheer

Kies voor het comfort en de gemoedsrust van Connect Portfolio Service. Met discretionair vermogensbeheer laat u het beheer van uw portefeuille over aan een team van experten die de markten dagelijks van nabij opvolgen. Ze houden rekening met uw specifieke financiële doelstelling, verwachtingen en risicoprofiel.

Neem contact op
Connect WAL6314
Vermogensplanning Connect

In de goede handen van
La Financière De L’Echiquier

De samenstelling van uw portefeuille is in de goede handen van onze partner La Financière de L’Echiquier. Hun experten analyseren dagelijks de markten, tendensen en economische cijfers. Dat vertalen ze in een beleggingsvisie, van waaruit ze de portefeuilles opbouwen.

Als uw compagnon de route zien wij er bij Connect op toe dat uw portefeuille continu goed beheerd wordt. Wij houden u op de hoogte aan de hand van een eenvoudige, tijdige en transparante rapportering. Zowel online als persoonlijk staan we steeds voor u klaar.

02

Adviserend beheer

Bij adviserend beheer speelt u zelf een actieve rol in het beheer van uw portefeuille en kunt u rekenen op het gepersonaliseerde advies van uw beheerder. Wij nemen proactief en op regelmatige basis contact met u op en begeleiden u om uw portefeuille verder uit te bouwen. Wij verlenen advies op maat en formuleren concrete beleggingsvoorstellen. Voor de uitvoering van elke transactie vragen wij uw goedkeuring.

Connect maakt een zorgvuldige selectie van fondsen van derde partijen.

Neem contact op

DISCLAIMER:

De vermelde informatie op deze internetpagina mag geenszins gezien worden als juridisch, fiscaal of beleggingsadvies. De inhoud wordt uitsluitend ter informatie verstrekt en is niet volledig. De getoonde informatie kan zonder voorafgaande kennisgeving worden bijgewerkt of aangepast. Wees er u van bewust dat beleggen risico’s inhoudt, waaronder het risico op kapitaalverlies. In het verleden behaalde resultaten zijn dan ook geen betrouwbare aanwijzing voor toekomstige rendementen of prestaties van het fonds.

Wat wil u bereiken
met uw vermogen?

Laat uw gegevens na en wij contacteren u voor een vrijblijvende toelichting over onze werkwijze.

Nieuwsberichten in de kijker

Nieuws

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren.

Voorkeuren