Wij verbinden uw vermogen
met uw persoonlijke doelen.

Als persoonlijke vermogensplanner en -beheerder verbindt Connect het vermogen met het doel ervan en zijn we de schakel tussen alle partijen die nodig zijn om dat doel te bereiken. We zijn een aanwezige vertrouwenspersoon en kennen uw doelstellingen. Dankzij onze persoonlijke aanpak kunnen wij een consequente totaalaanpak garanderen, van strategisch advies tot en met de praktische opvolging.

Neem contact op
Connect WAL6382
Connect WAL6085 zw
Connect WAL5995

Financiële en fiscale expertise,
gecombineerd met een grondige
kennis van élk dossier.

Elk dossier start bij ons van een wit blad. Dit betekent dat elk woord en elk cijfer in onze voorstellen en rapporten volledig op uw maat is gemaakt en met onze financiële en fiscale expertise is onderbouwd. Deze aanpak leidt tot een grondige kennis van ieder dossier in elke grootorde, en stelt ons in staat uw portefeuille proactief en consequent op te volgen.

Wij worden uw
compagnon de route.

Connect is een puur verhaal van enthousiaste experts, voor wie eenvoud en transparantie primeren: een duidelijke uitleg zonder overbodige toeters en bellen, een eerlijk advies waarbij de vooropgestelde doelen van de klant écht zijn gebaat. Naast een consequente opvolging van uw plan op maat, worden wij uw compagnon de route voor elke impactvolle financiële beslissing. Zo beogen we samen uw vooropgestelde doelen te bereiken.

CONNECT_MATHIASMORTIER

Mathias Mortier

Bestuurder

Connect WAL6186 bijgesneden

Charlotte Van Den Branden

Bestuurder

Dries aangepast

Dries Corrijn

Vermogensplanning en beleggingsoplossingen

Wat wil u bereiken
met uw vermogen?

Laat uw gegevens na en wij contacteren u voor een vrijblijvende toelichting over onze werkwijze.

Nieuwsberichten in de kijker

Nieuws

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren.

Voorkeuren