Vastgoedservice

Denkt u eraan vastgoed aan te kopen? Ook dan kan u bij Connect terecht voor aankoopbegeleiding van a tot z. Wij bieden juridisch, fiscaal en financieel advies. Of het nu om een eigen woonst of een investeringspand gaat, wij ontzorgen u tijdens het hele traject.

Wil u investeren in vastgoed, maar heeft u nog geen pand op het oog? Dan gaan wij voor u op zoek naar een geschikt investeringspand.

Ik wil investeren in vastgoed
Etienne beauregard riverin B0a Cv AVSX8 E unsplash kopieren

Persoonlijke
begeleiding

Connect is uw compagnon de route: dat betekent dat wij u ontzorgen van de zoektocht naar een onroerend goed over het hypothecair krediet tot en met de ondertekening van de akte. Ook nadien volgen wij het rendement van uw vastgoedportefeuille verder op.

Financieel & fiscaal advies

Een doorlichting van uw huidige vastgoedportefeuille of nood aan fiscale of financiële expertise om uw investeringen te beoordelen? Ook daarvoor kunt u bij Connect terecht.

Wij zoeken naar een geschikt pand

Op basis van uw beleggersprofiel selecteren wij een onroerend goed op weldoordachte locaties, zowel in binnen- als buitenland. Het uitzicht op meerwaardecreatie op korte en lange termijn is voor ons één van de belangrijkste selectiecriteria.

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren.

Voorkeuren