april 11 - 2024

Visie loont - terugblik op een geslaagd event !

Op donderdag 28 maart 2024 vond de derde editie plaats van ons klantenevent 'Visie Loont'! Samen met politiek expert Rik Van Cauwelaert en prof. fiscaal recht Michel Maus doken we opnieuw Kinepolis Brugge in. Tijdens een debat van 1,5 uur stonden we stil bij een wereld die zelden nog stilstaat, en al zeker niet op politiek vlak. 2024 is dan ook het verkiezingsjaar bij uitstek. Wereldwijd zullen meer kiezers dan ooit naar de stembus trekken. Het thema voor dit jaar wan dan ook zonneklaar. Ons actua debat kreeg de titel: 'Kwestie van kiezen!'

PV5 A1676 Verbeterd NR

Verloop van de avond.

Samen met ons experten panel hebben we overzicht en inzicht geboden in de realiteit van vandaag en morgen. We hebben gesproken over identiteits- en machtspolitiek. We stonden stil bij bij de penibele budgettaire situatie van onze overheid. We zijn dieper ingegaan op de korte en lange termijn uitdagingen die zich stellen.

Conclusie van de avond? Onze democratie, welvaart en veiligheid zijn geen verworven rechten. Er zal blijvend gewerkt, geïnvesteerd en ondernomen moeten worden. Iets wat perfect aansluit bij het DNA van Connect en zijn klanten!


Wij wensen alle aanwezigen te bedanken voor hun komst en de aangename sfeer tijdens de uitgebreide receptie nadien. We kijken alvast uit naar volgend jaar!

Mathias Mortier & Charlotte Van Den Branden

Ook binnen uw interesses

alle nieuwsberichten

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren.

Voorkeuren