december 31 - 2021

Het nieuwe jaar staat

weer voor de deur
Het nieuwe jaar staat weer voor de deur. Een jaar vol nieuwe kansen en mogelijkheden. En hoewel ik denk dat je iedere dag kunt beginnen met het bereiken van je doelen, het leven naar je waarden of het zetten van een volgende stap, zo vlak voor het nieuwe jaar voelt het toch een tikkeltje anders. Het biedt de kans om nieuwe inzichten te creëren, het is een moment om terug te blikken en vooruit te kijken.

Website connect 2021 verbeterde versie

De kracht van eenvoud.

Waar maakt Connect het verschil? Dat is de vraag die wij ons continu stellen. Charlotte en ikzelf werken elke dag vol passie en overgave, en dit ten dienste van u, onze klant. We kiezen steeds voor eenvoudige en doelgerichte oplossingen. Hoe beter u de uitwerking en het waarom ervan begrijpt, hoe meer gemoedsrust u zal ervaren. En daar draait het toch allemaal om, gemoedsrust creëren..

We zijn jong, misschien een tikje eigenzinnig, maar we dringen nooit iets op. We geloven in de lange termijn. Ons doel is dan ook niet om de grootste te zijn, maar wel om persoonlijke en kwaliteitsvolle service te bieden. We willen als financieel adviseur werken met klanten die geloven in de normen en waarden waar wij als bedrijf voor staan.De kracht van consequent zijn.

Werken met de centen van iemand anders is vele malen lastiger dan beslissingen nemen rond je eigen vermogen. Je draagt een ongelooflijke verantwoordelijkheid en wilt uiteraard niemand teleurstellen. Communicatie speelt hierin een belangrijke rol. Als mensen hun spaargeld aan ons toevertrouwen is het onze plicht om goed uit te leggen wat er met hun geld gebeurt. Ookal is de financiële sector een mondiaal en complex gegeven, consequent handelen biedt voor elke klant een houvast en herkenbaarheid.

De kracht van positief zijn.

Sinds de jaren 50 stijgen de beurzen in 70 procent van de jaren. Belangrijkste reden hiervan is de wereldwijde economische groei. Er zijn evenwel beleggers die zich constant focussen op die overige 30 procent en toekomstige beursdalingen (crashes!) willen voorspellen. Of erger nog, mensen die voorspellingen doen omtrent het komende kwartaal. Straks zullen de kranten opnieuw volstaan met prognoses voor het komende jaar. Elke specialist zal zijn mening geven over wat komen gaat. Maar voorspellen is tijdverlies, dat kan niemand. Op de beurs is tijd veel belangrijker dan timing.

Je gebruikt beter je tijd om goede beslissingen te kunnen nemen op lange termijn. Bepaal je persoonlijke doelstellingen, neem de zaken in handen die mogelijk zijn op korte termijn (huwelijkscontract, zorgvolmacht, fiscale optimalisaties, …) en plan het juiste deel van je vermogen op lange termijn.

Tot slot wensen wij iedereen een heel fijne jaarwisseling en een waardevol 2022!

Met vriendelijk groeten,

Mathias Mortier & Charlotte Van Den Branden,
Bestuurders Connect BV

Ook binnen uw interesses

alle nieuwsberichten

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren.

Voorkeuren