Nieuwe bekroning La Financière de l'Echiquier

Small- en midcapexpertise van La Financière de l'Echiquier opnieuw bekroond.

De expertise van La Financière de l'Echiquier in de selectie van Europese small- en midcaps, werd op 17 maart 2021 in België opnieuw onderscheiden tijdens de Funds Awards van De Tijd en L'Echo.

Met deze prijs bekronen De Tijd en L'Echo de expertise van LFDE op het gebied van effectenselectie, die steunt op de verregaande kennis van de ondernemingen waarin we beleggen en het collectieve werk van het team.

Deze prijs, die wordt toegekend aan een van onze beleggingsoplossingen, is een erkenning van de expertise van LFDE op het gebied van stockpicking, waarvan het unieke karakter berust op de grondige kennis die het team heeft van bedrijven en op zijn collegiale aanpak, die gebaseerd is op een gedurfd en streng overtuigingsbeheer. Deze beleggingsoplossing, waaraan het SRI-label van de Franse regering is toegekend, belegt in middelgrote Europese groeiaandelen die zijn geselecteerd op hun vermogen om onafhankelijk van de cyclus waarde te genereren en op de kwaliteit van hun bestuur.

Stéphane Van Tilborg, Country Manager Benelux van La Financière de l’Echiquier, zegt: "Wij zijn bijzonder verheugd dat we deze onderscheiding opnieuw krijgen als bekroning van de historische expertise van LFDE en het uitmuntende, op overtuigingen gebaseerde beheer van ons deskundige, vooruitziende en gepassioneerde small- en midcapteam. "

 

 

 

 

Related Articles