Wekelijkse update

 

La Financière de L’Echiquier: Actief portefeuillebeheer loont.
Met de Connect Portfolio’s laat u het beheer van uw portefeuille over aan de experten van La Financière de L’Echiquier (LFDE) die de markten dagdagelijks opvolgen. Daarbij is het uiteraard belangrijk dat zij een continue afweging maken tussen de zoektocht naar rendement en het afdekken van de marktrisico’s.


Voor het 3de jaar op rij is LFDE winnaar van de Alpha League Table. Hierbij worden de prestaties van vermogensbeheermaatschappijen gemeten op basis van hun rendementen en regelmaat.
In vakjargon: de lijst is samengesteld op basis van een risico gecorrigeerde prestatiemaatstaf.

Onze drijfveer: Een stabiele groei van uw vermogen.
In een complexe marktomgeving slaagde LFDE erin om de hoogste gemiddelde meerwaarde op hun fondsen te creëren met een outperformance van + 2,68 %. Daarenboven werd er de nodige aandacht besteed aan de stabiliteit binnen hun fondsen want LFDE registreert de op één na beste frequentie met 51,56% (na Comgest die eveneens opgenomen werd in de Connect Dynamic Portfolio). Uitschieter was het wereldwijde aandelenfonds Echiquier World Next Leaders met een rendement in 2020 van + 91,8% en een outperformance van + 8,23%.

Lees het volledige artikel hier.

 

Redactie en vertaling door: Mathias Mortier (Connect) - Charlotte Van Den Branden (Connect) 


 

 

 

Related Articles