Loading color scheme

Portfolio Service

2 formules om optimaal en zorgeloos te beleggen

Discretionair beheer

“Kies voor het comfort en de gemoedsrust van Connect Portfolio Service”

Met discretionair vermogensbeheer laat u het beheer van uw portefeuille over aan een team van experten die de markten dagelijks van nabij opvolgen. Ze houden rekening met uw specifieke financiële doelstelling, verwachtingen en risicoprofiel.

In handen van de specialisten van La Financière De L’Echiquier
De samenstelling van uw portefeuille is in de goede handen van onze partner La Financière de L’Echiquier. Deze experten analyseren dagelijks de markten, tendensen en economische cijfers. Dat vertalen ze in een beleggingsvisie, van waaruit ze de portefeuilles opbouwen. Onze rol: wij zien er op toe dat uw portefeuille blijvend, goed beheerd wordt.

U blijft perfect op de hoogte
Vanzelfsprekend wilt u de vinger aan de pols houden. Onze transparante rapportering zorgt daarvoor. Zowel online als via persoonlijke contacten staan we steeds voor u klaar.

 

Adviserend beheer

“Wij adviseren, u houdt de touwtjes in handen”
     
Bij adviserend beheer speelt u zelf een actieve rol in het beheer van uw portefeuille en kunt u rekenen op het gepersonaliseerde advies van uw beheerder. Hij neemt proactief en op regelmatige basis contact met u op en begeleidt u om uw portefeuille verder uit te bouwen. Hij verleent advies op maat en formuleert concrete beleggingsvoorstellen.

Voor de uitvoering van elke transactie vraagt hij uw goedkeuring.

Connect maakt een zorgvuldige selectie van fondsen van derde partijen.

  Thema Beheerder  Link
  China Schroder
  Technologie Franklin
  Stock picking Fundsmith Equity Fund
  Innovatie Echiquier World Next Leaders
  Klimaat Nordea Global Climate and Environment

 

DISCLAIMER:
De vermelde informatie op deze internetpagina mag geenszins gezien worden als juridisch, fiscaal of beleggingsadvies. De inhoud wordt uitsluitend ter informatie verstrekt en is niet volledig. De getoonde informatie kan zonder voorafgaande kennisgeving worden bijgewerkt of aangepast. Wees er u van bewust dat beleggen risico’s inhoudt, waaronder het risico op kapitaalverlies. In het verleden behaalde resultaten zijn dan ook geen betrouwbare aanwijzing voor toekomstige rendementen of prestaties van het fonds.

 

Publish modules to the "offcanvs" position.